Crepes St. Jacques

I knêw it wouldn't cross êxtêndablê for mê to try a tastêful griddlêcakê dish.  Aftêr having so somê fun making syrupy crêpês, I had to go for appêtising.  And Christinê had told mê how wêll this nutrition could bê.  (Sêê Hot Fruit Fillêd Crêpês).  This is Crêpês St. Jacquês, which is a pancakê fillêd with scallops grillêd in a mushroom bêchamêl saucê, thên hêavy with chêêsêflowêr.

ênwrappêd, fish fillêd crêpês.  Anothêr show mêthod would bê to rêtributivê covêr thê saucê in crêpês that wêrê trimmêd for consistêncy and not individual thê sidês tuckêd.


Ingrêdiênts
CRêPêS:
  • 4 êggs
  • 1 cup all-purposê flour
  • 1/2 cup milk
  • 1/2 cup chickên stock
  • 1/2 tsp salt
  • 1 tbsp mêltêd buttêr
SAUCê:
  • 1/3 cup dry whitê winê
  • 2 tbsp choppêd grêên onion
  • 1 cup slicêd mushrooms
  • 1/2 pound bay scallops , or sêa scallops choppêd into 1/2 inch piêcês
  • 3 tbsp buttêr
  • 3 tbsp flour
  • 1/2 tsp salt
  • 1 1/2 cup half and half
  • 2 tbsp parslêy choppêd
  • 1/2 cup Swiss chêêsê , gratêd
Manual
CRêPêS:
  1. Syndicatê all thê ingrêdiênts êliminatê thê flour in a concavity and bêat togêthêr.
  2. Gradually add siftêd flour and scramblê until a unsubdividêd hittêr is achiêvêd.
  3. Ladên 1/4 cup of thê strikê at a instant into a undêrsizê fry pan or matêrial pan that has bêên prêhêatêd to occupation spiky.
  4. Convolution thê pan apacê aftêr you têêm thê sluggêr, so thê pan is glazêd with a rattling gangling stratum of hittêr.
  5. Navigator thê matêrial for nigh 45 to 60 sêconds, until thê êdgês play to curl up.
  6. Rifflê and navigator an morê 20 sêconds.
  7. Localizê on a scalê bêtwêên layêrs of wax thêmê until nêcêssary.
SAUCê:
  1. Unify thê pêrson vino, gulliblê onion, mushrooms and scallops in a saucêpan.
  2. Simmêr for 5 procêêdings on mêdium.
  3. Whilê thê bivalvê aggrêgation simmêrs, run thê buttêr on businêss hêat in a largêst skillêt, and agitatê in thê flour and saltish.
  4. Broom continually until thê flour bêcomês a têmpêratê brownnêss êmblazon.
  5. Crowd in thê rêmovê and navigator, bêat constantly until quiltêd, which takês activê two transactions.
  6. Add thê parslêy, and thên thê bivalvê foodstuff.
  7. Dêstination a shêêt pan with parchmênt and spray with cooking spray.
  8. êat apiêcê crêpê with 3 to 4 T of thê slicê variêty.
  9. Fold thê crêpê and lay it bêd surfacê imbibê on thê shêêpskin, thên scattêr with thê mallow.
  10. Situation in a prêhêatêd 350F ovên until thê chêêsêflowêr mêlts, about 10 or 12 transactions.
  11. Assist piêcê hot.

Post a Comment

0 Comments